Рейтингові списки/ Магістри заочна/ Технології продуктів бродіння і виноробства

РЕЙТИНГОВИЙ СПИСОК

вступників на перший курс заочної форми навчання за освітньо-професійною та освітньо-науковою програмами підготовки магістра
до Національного університету «Львівська політехніка» у 2021 році
з відмітками про подані оригінали документів станом на 14.08.2021 11:27

хімії та хімічних технологій
Напрям підготовки: 181, ХРБВ – Технології продуктів бродіння і виноробства
Кількість місць державного замовлення: 0 місць
у тому числі квота МОН для іноземних громадян: 0
Подали оригіналів: 0 осіб
№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові Рейтингова оцінка Додатковий бал Бали з фахових дисциплін Бали з іноземної мови Конкурсний бал* Здали оригінали документів або довідку з місця знаходження оригіналів** Статус заяви
1 Турчин Діана Вікторівна 80.79 166.0000 106.0000 167.16 Рекомендовано на вільні небюджетні місця
2 Мацьковська Вероніка Миколаївна 74.55 144.0000 138.0000 157.41 Рекомендовано на вільні небюджетні місця
3 Нападій Роман Андрійович 64.00 142.0000 128.0000 151.30 Рекомендовано на вільні небюджетні місця